Om mig


Jens Burström heter jag och arbetar som fotograf i Skellefteå, men tar även uppdrag i hela Sverige.

Jag och är en kreativ, framåt fotograf som arbetar med foto och retuschering och har sport/fitness, företag, outdoor och porträtt som huvudinriktning. Jag fotograferar helst på location men behärskar givetvis även studiomiljö.

Som person är jag väldigt noggrann, drivande och grymt social vilket jag ser som fördelar när man arbetar med andra. I arbetet som fotograf kommer man oftast väldigt nära kunder så det gäller att få en bra relation till alla.

Jag bodde tidigare i Uppsala under 9 år men har nu flyttat tillbaka upp till min gamla hemort Skellefteå. Med mig i bagaget har jag bra med erfarenheter gällande foto och retuschering.
Jag tar fortfarande på mig fotouppdrag i Uppsala och Stockholmstrakten.

 

Urval av kunder:
Adrianssons Advokatbyrå, I CAN I WILL, Skins Kompressionskläder, Freshfitness, Memira Sverige/Norge, Alex & Martin, Upplands Motor, Norconsult, Rubrik, Onemotion IMC, Forumgallerian, Peak Performance, Citat AB, Slitz, MAN Magasin, MDM Media, Widerlöv & Co, Piezo Motors AB, Krux & Co.

Har ni frågor eller funderingar kring en fotografering så är ni välkomna att höra av er.

Med Vänliga Hälsningar,
Jens Burström

PS. Jag finns på InstagramFacebook & LinkedIn


Comments (2)

  1. Sara

    Tjena, jag och min vän önskar bli fotade, vi tränar lagomt men känner att vi börjar vara i form och önskar få det fotat. Vi bor i Stockholm norrort, jag kommer från Åsele några mil från skellefte. Vad kostar du?

    Svara