Om mig


Jens Burström
heter jag och arbetar som fotograf i Skellefteå, men tar även uppdrag i Uppsala och Stockholm.
Mina huvudinriktningar är sport/fitness, reklam, outdoor, porträtt och mode.
Som fotograf är jag framåt, kreativ och grymt social. Jag fotograferar helst på location men behärskar givetvis även studiomiljö.

Min karriär som fotograf började när jag utbildade mig till grafisk designer för några år sedan. Jag insåg rätt snabbt att foto var något som passade mig bättre, och har sedan dess plåtat för både större och mindre företag som tex Memira AB, Peak Performance och Upplandsmotor.
Photoshop ligger mig nära och jag har fördelen att kunna leverera en klar produkt. Allt från fotografering, retuschering till leverans av färdiga bilder. Det spar både tid och energi för er som företag.

Efter 9 år i Uppsala har jag nu flyttat upp tillbaka till min gamla hemstad Skellefteå.  Med mig i bagaget har jag bra med erfarenheter gällande foto och retuschering.

Har ni frågor eller funderingar kring en fotografering så är ni välkomna att höra av er.

Med Vänliga Hälsningar,
Jens Burström
Jag finns på InstagramFacebook & LinkedIn

Urval av kunder:
Adrianssons Advokatbyrå, I CAN I WILL, Skins Kompressionskläder, Freshfitness, Memira Sverige/Norge, Alex & Martin, Upplands Motor, Norconsult, Rubrik, Onemotion IMC, Forumgallerian, Peak Performance, Citat AB, Slitz, MAN Magasin, MDM Media, Widerlöv & Co, Piezo Motors AB, Krux & Co.

 


Leave a comment