©2018 Jens Burström Photography

Skins Photoshoot 3


Skins ville ha lite bilder i icke stadsmiljö då många av träningsbilder just är på gym, i stan och dylikt.

För denna plåtning så hittade jag en plats ute mot havet som jag hade hört skulle vara riktigt fin. Eftersom jag inte riktigt visste 100% hur det såg ut så fick jag för mig att en dag att ta cykeln dit. Det visade sig vara rätt långt dit, ca 2,5 mil men det var värt cykelturen kan jag lova =)

Modellen denna gång var Jonathan som är Lees kompis. Han hade aldrig stått framför kameran tidigare men jag tycker han gjorde ett riktigt bra jobb.

Om det var kallt när vi fotade Lee så var det kallare denna dag kan jag med lätthet säga. Det blåste kalla vindar från havet och solen syntes inte till mycket.

Som tur var så hade han åtminstone Skins Dnamic Thermal kit vilket är kompressionskläder som är ”Fodrade” för att ha när det är riktigt kallt ute.

Här kommer lite bilder.